Veelgestelde vragen aan ons

We helpen onze bezoekers graag en staan altijd voor je klaar om je verder op weg te helpen.
Om het je gemakkelijk te maken geven we alvast antwoord op de meest gestelde vragen.


Hoe kan ik een medium, die er nu even niet is, toch bereiken

Het kan soms lastig zijn om jouw favoriete medium te bereiken net wanneer het jou even uitkomt. Beide agenda's kunnen er totaal verschillend uitzien waardoor het soms net even niet lukt contact te krijgen.
Voorkom deze teleurstelling en maak eenvoudig een afspraak met het medium waar jij graag een reading van wilt of contact mee wilt hebben. Met een afspraak weet je zeker dat het medium van jouw keuze alle tijd voor je heeft en niets een reading of een fijn gesprek in de weg staat.

Hoe weten jullie of een medium echt goed is of niet?

Dat is een van de kerntaken waar wij bij Beter Medium iedere dag druk mee in de weer zijn. Laten we vooropstellen dat deze dienstverlening geen exacte wetenschap is, maar je kunt vrij goed bepalen of iemand naast empatisch en proffesioneel, ook vaardigheden en talenten bezit.
Iedere consulent ondergaat een screening, waarbij we een script hanteren en op punten beoordelen. Een nieuw medium moet een zekere waarde behalen om zijn of haar diensten op Beter Medium te mogen aanbieden. Vervolgens houden wij natuurlijk altijd de vinger aan de pols door onze bezoekers regelmatig te vragen naar hun ervaringen. Maar uiteraard ook door veel en regelmatig met onze consulenten te praten en dan met name ook te luisteren naar hun ervaring. Zo zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit en in te spelen op de wensen en adviezen van onze gebruikers.
Laat ons daarom met regelmaat weten hoe je jouw reading en contact met Beter Medium hebt ervaren. Samen bewaken we de kwaliteit en zorgen we ervoor dat Beter Medium niet alleen een van de meest betrouwbare en geliefde platformen in de markt is, maar dit ook blijft.

Waarom krijg ik geen antwoord op hoe oud ik zal worden?

Er is niet zo iets als een 'exacte datum of tijd' als het om toekomstvoorspellen gaat. Er wordt van alles gezien en gevoeld gedurende een reading, maar een nauwkeurige datum en tijd aangeven is nagenoeg onmogelijk. Daarnaast is het onze mediums ook vanuit etisch- en medisch oogpunt niet toegestaan mededelingen te doen over sterven en/ of medische behandelingen. Bij dit soort vragen, adviseren wij u ten alle tijden een arts te raadplegen.

Zit ik ergens aan vast als ik een account heb aangemaakt?

Nee een account op Beter Medium is gratis en verplicht je nergens toe. Wat je wel kan met een account, is tegoed aankopen en dat bij herhaaldelijk gebuik verdelen over je contacten. Daarnaast kan je opwaarderen wanneer je wilt, ook tijdens een gesprek, mocht je meer tegoed nodig hebben voor een langer contact met je favoriete consulent. Ook bieden aankopen via een account een voordeel per minuut, waarbij grotere aankopen steeds meer voordeel opleveren.

Krijg ik mijn geld terug wanneer een reading me tegenvalt?

Nee helaas, maar die kans is dan ook nihil. Dat komt onder andere omdat je op Beter Medium per seconde betaat. Bevalt het gesprek of de chat je niet, dan kan je het contact op elk moment beeindigen, en betaal je nooit één cent teveel.
Beter Medium levert overigens slechts de faciliteit om met mediums contact te kunnen hebben. De dienst die je afneemt verloopt tussen afnemer en aanbieder (het Medium). Samen bepaal je in contact en tijdens je reading in overleg hoe lang een contact moet of mag duren, maar hoe waardevol het voor jou is bepaal je altijd zelf.


BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login